Böcker

Jag har roat mig med att göra några böcker på Blurb. Vill du titta på på dem så klicka på boken, välja sedan fullskärmsläget för bästa resultat. Det kan ta lite tid innan böckerna visas.

Några bilder från Kökar IV

Boken innehåller ett urval bilder från maj 2016 till februari 2018.

Resan till Norrland

Efter mycket om och men togs det slutligen ett beslut om att göra en resa till Norrland och besöka de platser som Annica och Kristina tillbringade sina somrar på. Det var dock ett ganska stort tidsspann, Annica var där senast 1967.

Några bilder från norra Dalarna

Denna fotobok innehåller bilder tagna under en drygt tio år lång period i samband med våra vistelser i Lindvallen varje sommar. Det finns även bilder från en resa till Fulufjällets nationalpark som jag och min lillebror Anders genomförde. Bilderna från den resan är analoga bilder som digitaliserats med filmscanner. I övrigt är det digitala bilder. Några bilder är tagna i samband med en resa till Lindvallen i mitten på september för några år sedan. Bilderna kommer inte i någon kronologisk ordning.

Några bilder från STCC

Den 15 augusti 2015 hade jag möjligheten att följa PWR-teamet under en dag, Jag fick även en media ackreditering vilket gjorde det möjligt att fålite bättre vinklar

Några bilder från Kökar III

Bilderna kommer från två besök på Kökar, dels september 2014 och maj 2015 då jag besökte Kökar tillsammans med några fotokompisar ur Hobbyfotograferna Södermanland.

Några bilder från Kökar II

Bilderna kommer från ett besök i juni 2014. Jag, Annica och Christoffer, min yngre bror Anders, hans hustru Kicki samt deras barn Anton och Hugo tillbringade den 23/6 till den 27/6 på Kökar. Vi bodde på Antons gästhem i Vervan. För Anders var det nästan fyrtio år sedan han var där senast, Kicki och barnen har aldrig varit på Kökar. Men jag tror att det kan bli fler besök.

Huvuddelen av bilderna i denna bok kommer från vår resa till Källskär med råseglaren Tjutt-tjutt. Gunnar Sundström var vår kapten, färdledare och guide. Han lyckades att hitta sälar vilket var mycket uppskattat.

Några bilder från Kökar

Jag har en naturlig koppling till Kökar, min mormor Berta Lundgren (f. Fagerström) föddes 1898 i Vervan på Kökar. Krigsåret 1917 lämnade hon Kökar för att flytta till Sverige.

Som barn tillbringade jag många sommrar på Kökar. Tänk er själva att som grabb få springa runt på klipporna och i båtar hela sommaren istället för Stockholms dammiga gator.

Bilderna kommer från dels besök under slutet av 70-talet samt besök i augusti 2012 och juli 2013.

Några bilder

Boken innehåller ett urval av mina bilder

Böckerna går att köpa via Blurb

Upp Linje

© Mats Lundgren 2010-2024